Op 1 november a.s. wordt weer de jaarlijkse DrechtStadLoop georganiseerd door de Dordtse atletiek verenigingen Parthenon en Hercules.

Omdat we bij de voorgaande edities van de organisatie en deelnemers goede berichten over onze inzet ontvingen, vragen we je om wederom gehoor te geven aan de oproep als verkeersregelaar op te treden.
Het “mes” snijdt aan twee kanten: een schone en veilige begeleiding voor de deelnemers van de DrechtStadLoop en een geweldige exposure voor onze toerclub (met daarbij ook nog een aardige financiële injectie voor de clubkas).

Mogelijk is, dat je bij DTC de Mol al een gecertificeerde verkeersregelaar bent. Je hoeft dan natuurlijk voor de 1e november geen “les” meer te nemen.
Ben je nog geen verkeersregelaar, dan dien je voor de DrechtStadLoop een verkeersregelaarscertificaat voor één dag te behalen. Je ontvangt de code voor het deelnemen aan de e-Learningmodule van de organisatie van de DrechtStadLoop.

De starttijden zijn:
Puppyloop 13:25
3 en 5 kilometer 13:40  (verkeersregelaars benodigd bij het keerpunt)
10 kilometerloop 14:25 (verkeersregelaars benodigd bij het keerpunt)
Halve marathon 14 uur 35 (mobile en statische verkeersregelaars benodigd)

Indien je op de 1e november je steentje wilt bijdragen, meld je dan voor 6 october aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De organisatie van de DrechtStadLoop neemt contact met je op om verdere afspraken met je te maken..

Namens de organisatie van de DrechtStadLoop,
Douwe Harder