DaniePellikaan gezinOp 29 juni 2016 is, temidden van zijn fietsmaten, Danie Pellikaan door een hartstilstand getroffen.
Helaas hebben alle reanimatiepogingen het niet kunnen voorkomen dat hij overleed. Geschokt hebben de leden van de woensdaggroep voor de start van hun wekelijkse rit afscheid moeten nemen van de aimabele man die Danie was.
Danie.
Gastvrij en hulpvaardig voor een ieder.
Met een wijds gebaar iedereen uitnodigend.
Een liefhebber van het leven, met grote passies. Daaronder zijn bedrijf, zijn gezin, zijn kleinkinderen, de wintersport en het fietsen. In welke volgorde dan ook. Vol lof en trots kon hij daarover vertellen.
Begaan met de ander zijn welzijn.
Danie was vanaf 2007 een zeer gewaardeerd lid van de toerclub en heeft jarenlang de club gesponsord.
Zijn plotselinge dood doet ons de betrekkelijkheid van alles weer onder ogen zien. Het was ook die betrekkelijkheid waar Danie ons ook regelmatig op wees. De opmerking met de strekking joh, maak je niet druk, klinkt menigeen nog in de oren.
Nee maak je niet druk, maar wat is zijn overlijden een klap.
Wat zullen we Danie gaan missen.
Wat kunnen we nu anders dan zeggen: sterkte met zijn allen, waar nodig zullen we een steun voor jullie zijn.
Danie, gestorven bij het uitoefenen van één van zijn hobby's en bij de mensen waar hij graag was.

Het bestuur van DTC de Mol wenst familie en naasten van Danie veel sterkte toe voor de komende tijden.

DaniePellikaan skiDaniePellikaan fietsDaniePellikaan chalet