En wat dat allemaal losmaakt.
Een aantal jaren geleden is het idee geboren om de Molentocht te verbinden met een ieder jaar wisselend goed doel.
Het goede doel zou dan tijdens de Algemene Leden vergadering worden vastgesteld middels een wervende pitch tijdens deze vergadering.

Op de één of andere manier is DTC de Mol verbonden met het Ronald McDonalds vakantiehuis “De Kindervallei”.
Het begon met een giga bijdrage aan de rolstoelvriendelijke draaimolen, waar nu dagelijks kinderen gebruik van kunnen maken. Daarna de deelname van een DTC de Mol sterrenteam aan de Homeride. En daar kon je niet zomaar aan deelnemen. Het fietsen van de 500 kilometer in 24 uur was al een prestatie op zich, maar de (financiële) voorbereidingen waren ook niet te onderschatten.

En dit jaar ging de opbrengst van de Goede Doelentocht naar de Kindervallei.
730 Euro heeft onze penningmeester namens DTC de Mol overgemaakt.

Zoals in de bedankbrief geschreven staat: DTC de Mol zorgt dat families samen kunnen zijn op het moment dat ze elkaar het hardst nodig hebben.
DTC de Mol mag (en moet eigenlijk) trots zijn dat zij haar deelnemers aan de Goede Doelentocht bereid hebben gevonden om deel te nemen aan de Goede Doelen Molentocht en ook extra donaties te doen.
Natuurlijk hebben de als goed bekendstaande strakke organisatie en een beetje het goede weer daaraan meegeholpen, dank daarvoor namens de Kindervallei.
Onderstaande bedankkaart van Sylvia spreekt boekdelen.