Met deze fietstocht naar Hekendorp, de geboorteplaats van Jan Jongman, gedenken wij elk jaar deze bijzondere man die veel voor DTC de Mol heeft betekend. Om zijn verdiensten extra te onderstrepen wordt altijd na afloop van deze bijzondere rit bekend gemaakt wie er voor de Jan Jongman Bokaal in aanmerking is gekomen. Tevens wordt er de cheque met daarop het bedrag dat bij elkaar is gefietst tijdens Zwijndrecht-Zwijndrecht aan een afgevaardigde van KiKa overhandigd.

Ook dit jaar stond er zoals gebruikelijk na terugkomst in ons clubhuis een hapje en een drankje klaar. Alles verzorgd door Co en Ad. Dit werd als eerste door de leden gretig richting hun maag gestuurd. Vervolgens werd er door onze voorzitter Ada bekend gemaakt wie de Jan Jongman bokaal dit jaar zou ontvangen. Tijdens de uitgebreide toelichting, waarin ook gebruik werd gemaakt van de slideshow, werd duidelijk dat de voltallige volgwagencommissie de gelukkige was. André en Gino Hoogenboom werd onder luid applaus de Jan Jongman Bokaal overhandigd. Zij kregen deze voor hun vele jaren durende tomeloze inzet als volgwagencommissie. Gememoreerd werd onder andere de wijze waarop in korte periode voor een derde garagebox gezorgd moest worden. Ook de inspanningen rondom de nieuwe volgauto werden aangehaald. De "Hoogenboompjes" waren zichtbaar trots op het krijgen van deze prijs.
Hierna kreeg Anne-Marie als afgevaardigde van de Zwijndrecht-Zwijndrecht-commissie het woord. Na een korte speech, waarin de diverse  vrijwilligers en sponsoren bedankt werden voor hun bijdragen aan de organisatie werd de cheque met het fantastische bedrag van 4000,00 Euro overhandigd aan de afgevaardigde van KiKa. Een record bedrag!

Tot slot.
Uiteraard zijn er deze dag aardig wat foto's gemaakt. Dit keer heeft Stefan Schmitt samen met zijn vriendin als volgwagen bemanning hier zorg voor gedragen. Zie Foto’s <Kalenderjaar 2016> <Jan Jongman Memorial> of klik < Hier >

JJM2016JJBJJM2016ChequeKiKaAndre, Gino en Zwijndrecht-Zwijndrecht commissie gefeliciteerd met de behaalde resultaten.
Postmaster Gerrit-J v/d Bogerd