Met deze fietstocht naar Hekendorp, de geboorteplaats van Jan Jongman, gedenken wij elk jaar deze bijzondere man die veel voor DTC de Mol heeft betekend. Om zijn verdiensten extra te onderstrepen wordt altijd na afloop van deze bijzondere rit bekend gemaakt wie er voor de Jan Jongman Bokaal in aanmerking is gekomen en wordt er de cheque met daarop het bedrag dat bij elkaar is gefietst tijdens Zwijndrecht-Zwijndrecht aan een afgevaardigde van KiKa overhandigd.

Ook dit jaar stond er zoals gebruikelijk na terugkomst in ons clubhuis een hapje en een drankje klaar. Dit jaar alleen verzorgd door Yvonne Bleeker ipv Co. Dit werd door de leden gretig en smakelijk richting maag gestuurd. Vervolgens kreeg Jan Korteland als voorzitter van de Zwijndrecht-Zwijndrecht-commissie het woord. Na een korte speech, waarin hij vrijwilligers en sponsoren bedankte werd de cheque met het fantastische bedrag van 3240,00 Euro overhandigd aan de afgevaardigde van KiKa. Direct hierna werd er door onze voorzitter Ada bekend gemaakt wie de Jan Jongman bokaal dit jaar zou ontvangen. Tijdens een korte toelichting werd duidelijk dat Jan Korteland de gelukkige was. Jan nam trots de Jan Jongman Bokaal in ontvangst. Hij kreeg deze voor het perfect organiseren van Zwijndrecht Zwijndrecht de afgelopen jaren. (11 volgens mij)

jankorteland 2017kika2017Jan en Zwijndrecht-Zwijndrecht commissie gefeliciteerd met de behaalde resultaten.
Postmaster Gerrit-J v/d Bogerd