Ondertek McDonalds AdaPieterReeds geruime tijd starten zowel de woensdag groep als de groep die op de zaterdag in het winterseizoen hun rondjes rijden hun rit bij de vestiging van McDonald’s aan de Kerkeplaat.
Pieter Honing, zelf natuurlijk ook gewaardeerd lid van  onze vereniging, ontvangt ons gastvrij en reeds geruime tijd geleden is er contact geweest over een verdere samenwerking en ondersteuning. Samen met zijn vrouw Marijke heeft Pieter 2 McDonald’s vestigingen, zowel aan de Kerkeplaat als in het centrum. Bevlogen als zij zijn met goede doelen en het sponsoren van lokale initiatieven, was het ondersteunen van DTC de MOL niet zo’n moeilijke stap. En hoewel het voor sommigen een ietwat vreemde combinatie is - fastfood en werken aan je gezondheid - is het dat juist absoluut niet. McDonald’s staat namelijk voor gezelligheid, samen genieten en quality time en daarbij natuurlijk verantwoorde kwaliteitsproducten. En wie serieus de website van McDonalds bezoekt zal zien dat de onderneming  wereldwijd de nadruk legt op een algehele Ondertek McDonalds Jonnekegezonde lifestyle, bewegen maakt daar een onontbeerlijk onderdeel van uit.  Als je alleen al binnenloopt dan zie je dat ook af aan de inrichting, de bediening en het menu en dat alles is niet meer te vergelijken met het beeld wat wellicht van oudsher bij ons zou kunnen sluimeren.

Op 23 November jl. was het met al het voorgaande in gedachten voor zowel het bestuur (op die dag vertegenwoordigd door Ada en Jonneke) als voor Pieter en Marijke een genoegen om de Sponsorovereenkomst voor de periode 2017 – 2019 te ondertekenen. We willen graag ook vanaf hier onze dank uitspreken en we rekenen en hopen op een fijne samenwerking.    Ondertek McDonalds woegroPieter en Marijke omgeven door de woensdag groep van 23 november jl.