Deze RABO molrit was min of meer een pseudo Jan Jongman Memorial.
Dit zat hem in het feit dat wij na terugkomst in ons clubhuis een hapje, gemaakt door Co en Kees, en een drankje klaar hadden staan welke door de aanwezige leden gretig hun weg vonden naar hun maag.
Vervolgens heeft Jan Korteland, na een korte speech waarin diverse personen bedankt werden voor hun inzet met de organisatie van Zwijndrecht- Zwijndrecht v.v., een cheque met het mooie bedrag van 1500 Euro overhandigt aan de afgevaardigde Marry Pijl van KiKa.
Hierna werd er door bestuurslid Marcel van Rietbergen aan Theo Rutten de Jan Jongman Bokaal uitgereikt.
Hij kreeg deze voor het maken van het Toernieuws in de afgelopen 10 jaar.
Theo was zichtbaar trots op het krijgen van deze prijs.

De afgelopen jaren liep dit samen met de J.J.M.
Maar door organisatorische redenen moesten deze activiteiten een week verplaatst worden.
Achteraf heeft dit blijkbaar zo moeten zijn want de J.J.M. is niet doorgegaan doordat het zo extreem warmweer was die dag.

Tot slot.
Doordat Jannes Schreuder met vakantie is moest jullie webmaster de fotocamera ter hand nemen.
De slechte resultaten uit het verleden is een goede garantie voor de toekomst.
Het lukt mij nog steeds niet om goede/redelijke binnen opnames te maken.
Veel van deze opnames zijn onbruikbaar.
Het eindresultaat staat op de site.
Zie Foto’s <Kalenderjaar 2015> <RABO Molrit> of klik < Hier >