restyling 02De uitvoering van de restyling van onze kantine nadert inmiddels met rasse schreden. Helaas hebben zich tot nu toe nog maar 5 vrijwilligers aangemeld en dat is veel te weinig om de werkzaamheden uit te voeren. Bij dezen dus een oproep !

Zoals jullie wellicht is opgevallen staan in de kleine zaal voorbeelden van de stoelen en tafels die de restyling commissie zal gaan aanschaffen, om ons clubgebouw een modernere look en feel te geven. Wij verwachten dat het sauzen van de wanden en het plafond het clubgebouw ook een modernere look zal geven. Er zijn inmiddels ook moderne lampen aangeschaft die voor een huiselijker sfeer moeten gaan zorgen. Ik heb veel verzoeken gehad de prijzenkasten toch te behouden. Daarom willen we de grote prijzenkast naar de kleine zaal verplaatsen en de kleine prijzenkast die nu in de kleine zaal hangt in het gangetje bij de kleedkamers ophangen, zodat de historie van onze vereniging niet verloren gaat. De muur waar nu de prijzenkast hangt willen we wit sauzen en een grote wens is dat daar een groot videoscherm komt waarop we foto’s en restyling 03informatie via een lichtkrant kunnen laten verschijnen. We zijn nog op zoek naar iemand die hier verstand van heeft en ons hierbij kan helpen.

De uitvoering van de restyling operatie is gepland van 1-10-2016 t/m 9-10-2016. We hopen op veel leden die zich 1 dag beschikbaar willen stellen om ons hierbij te helpen. Het eerste weekend van 1 en 2 oktober zal vooral in het teken staan van het uitruimen van de kantine en het schilder klaar maken. Er zullen spullen moeten worden ingepakt, verplaatst worden naar de 3e kleedkamer die we als opslag zullen gebruiken en er zal ook het nodige naar de vuilstort gebracht moeten worden. Dus mensen met een busje of aanhanger zijn ook erg welkom. In de week van 3 t/m 7 oktober zullen overdag de professionele stukadoor werkzaamheden worden uitgevoerd en ’s avonds van 19-21 kunnen we zelf schilder en timmer werkzaamheden verrichten. Het weekend van 8 en 9 oktober willen de kantine opnieuw inrichten en zijn ook vele handen welkom. We zullen Co vragen te zorgen dat de inwendige mens niets te kort komt en we zullen er met zijn restyling 06allen ook een gezellige boel van maken, waar nog jaren over gesproken zal worden. Er komt ook een fotograaf die het hele gebeuren gaat vastleggen, zodat iedereen kan zien tot welke prestaties onze leden naast het fietsen in staat zijn.

De subsidie aanvraag bij het Oranje fonds is helaas afgewezen. Tot 30-9-2016 kunnen we nog een aanvraag bij de Rabobank indienen en daar zijn we momenteel hard mee bezig.

Met vriendelijke groet,

Chris Ockeloen