Header DTCdeMol nieuwsbrief

Extra
Vergadering

Clubtenue

Extra ledenvergadering 8 oktober a.s.

Houd 8 oktober a.s. alvast vrij in je agenda voor een extra, ingelaste algemene ledenvergadering. Binnenkort ontvang je een uitnodiging en agenda.
De extra ALV zal geheel en alleen in het teken staan van de (nabije) toekomst van onze club.

Clubtenue

Zonder twijfel zijn jullie trots op de clubkleuren en ons huidige tenue. Rogelli en de kledingcommissie hebben er twee jaar geleden alles aan gedaan het beste tenue aan te bieden en zoals jullie op de website van Rogelli kunnen zien zijn er buiten het standaard pakket (shirt lange mouw, shirt korte mouw en korte koersbroek) nog voldoende andere producten verkrijgbaar die ons o zo herkenbare tenue completeren. Onze kledingleverancier maar ook tevens sponsor Rogelli, is altijd bezig om haar assortiment te verbreden en te verbeteren.

Helaas zien we de laatste tijd steeds meer leden in andere broeken rijden dan welke door de club van het begin van de lopende sponsorperiode verstrekt zijn. Dat is voor de huidige broek-sponsoren niet echt prettig, en kan zelfs een belemmering voor hen zijn om ons ook een volgende periode te ondersteunen

We willen ons als club profileren in uniforme kleding. We realiseren ons dat de broeken die tot heden verstrekt werden niet voor iedereen comfortabel waren, daarom hebben we in overleg met Rogelli een optie uitgewerkt om korte koersbroeken bij te kunnen bestellen met een zeem die grotendeels overeenkomt met de zeem die we in de “Boskalisbroek” hadden. Dus, als je vanaf nu een korte broek bijbestelt zal er een meer vertrouwde zeem inzitten.

Tevens zal er voor zowel de dames als de heren de keuze bestaan tussen deze standaard (basis) broek en een premium (luxe) broek. De Premium broeken zijn uitgerust met nog iets betere zemen die nog iets meer comfort geven.

Voor het overzicht:

basisbroek heren is uitgerust met CERVINO LIME zeem en kost € 40, inclusief BTW
premiumbroek heren is uitgerust met EVO J GREEN zeem en kost € 41, inclusief BTW

basisbroek dames is uitgerust met CERVINO LIME zeem en kost € 40, inclusief BTW
premiumbroek damens is uitgerust met BERNIS ZWART zeem en kost € 41, inclusief BTW

We nodigen je van harte uit om via de reguliere weg gebruik te maken van deze mogelijkheid (https://www.fietsclubdemol.nl/ledeninformatie/kleding-3). Als je voor 14 oktober a.s. bestelt, kun je komend seizoen al van je nieuwe aankoop genieten. Voor de prijs hoef je het niet te laten en wat is er nu heerlijker dan een nieuwe koersbroek? Er worden geen verzendkosten berekend, de kleding wordt via de kledingcommissie gedistribueerd.

Met vriendelijke groet,
Bestuur / kledingcommissie