Slider_GSM_4388_MolenArkel2_150h.jpgslideheader_SaniDump.jpgSlider_GSM_4299_2_achterkonten150h.jpgJoop_Schuringa_Classic_2014_35.jpgslideheader_MagnaCura.jpgVael-Ouwe_2014_10.jpgslideheader_McDonalds.jpgslideheader_Rogelli.jpgslideheader_Baleco.jpgIMG05065_nwSite.jpgslideheader_MedPlus.jpgslideheader_AlbertSchweitzer.jpgGroepsfoto_GSM_4625_slider150h.jpgSlider_GSM_4476_onderweg150h.jpgslideheader_Ames.jpgslideheader_ppw_2019.jpgDeMol_ZwijdrechtseBrug_01.jpgIMG04969_nwSite.jpgslideheader_Plieger.jpgIMG05049_nwSite.jpgSlider_GSM_4189_voordestart150h.jpgslideheader_AALease.jpgBaleco2014_crop.jpgslider_GSM_4516_natuur150h.jpgDeMol_JanJongman_01.jpgVolgauto_nw_ZwijZwij_150h.jpgOverdrachtVolgwagen_1902201_slider.jpg
LogoDTCdeMol klein

Aanmelden VrouwenFietsdag

Leuk dat je mee wilt doen met de fietstraining.
We willen dat je start in een groep waarin je het beste past.
Wil je daarom onderstaande vragen beantwoorden?
Heb je nu al vragen? We beantwoorden ze graag.

(*) Verplichte invoervelden.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Optie 1.
Ik heb geen of weinig ervaring met het fietsen op een racefiets. Ik wil graag proberen hoe mij dat bevalt en ik meld mij aan voor de training “absoluut beginners” Het accent ligt op remmen en schakelen : fietsbeheersing

Optie 2.
Ik heb vaker een rondje gefietst op een racefiets en zou graag leren hoe ik beter en een langere periode achter elkaar kan fietsen en hoe het is om in een peloton te rijden. Ik meld mij aan voor de training “beginners” Tijdens de clinic wordt de nadruk gelegd op techniek , balans en fietsbeheersing.

Optie 3.
Ik ben een ervaren fietser en wil graag meedoen aan de training van Lucinda Brand. Ik heb geen moeite met een gemiddelde snelheid van 28 km per uur en met fietsen in een peloton Pittige intervaltraining ervaren fietsvrouwen die een pittige fietstraining willen volgen van Lucinda waarin afzien het kernwoord is.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Graag maak ik tijdens de Vrouwen Fietsdag gebruik van de LIV-fiets. Om de maat van de fiets te bepalen geef ik hieronder mijn lengte in centimeters aan.
De LIV-fietsen hebben geen "click-pedalen" je kunt met gewone (sport)schoenen op de LIV-fiets fietsen.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

onjuist, antwoord 1 woord in kleine letters!

Sponsors Vrouwenracefietsdag
    (klik op het logo voor meer informatie)

 

Financiële sponsors/ondersteuning evenement:

Crayenstein
Hillmoy39

Project Management
Services
Logo De Jel adviseurs


logo simon levelt
  logo isendoornlogo Peerdt 1  logo linas fashion kl
 

Materiele sponsoring:

  plieger LogoFooter Medplus Rabo man sportkunstenaar foodcoaching logo svenssonlogo haarstudioNTFU logo