ride4kids logo smallIeder kind heeft recht op energie!

Tijdens de Goede doelen Molentocht rijdt De Mol onder andere voor de stichting Ride4Kids. Waarschijnlijk voor jullie onbekend, maar hopelijk gaat dit na het lezen veranderen

Wat is Ride4Kids? Wat is het voor een organisatie?

In Nederland worden 1 a 2 kinderen per week geboren met een energiestofwisselingsziekte!
• 70% van deze kinderen wordt niet volwassen
• 50% overlijdt voor hun 10e verjaardag

Tot op heden is er geen medicijn beschikbaar voor behandeling of genezing, en zonder medicijn of therapie is er geen toekomst!

Dat vindt Ride4Kids onacceptabel!

Wat ondersteunen zij / waaraan wordt het geld besteed?
1. Zij steunen met geld onderzoeken voor de ontwikkeling van medicijnen en therapie
2. Met geld wordt steun gegeven aan onderzoeken wat de kwaliteit van leven kan verbeteren
3. Het onder de aandacht brengen van deze ziekte onder een breder publiek.

Meer info? Zie de website www.ride4kids.nl

Wat gaan wij, Berni, Gerda, Ada en Gerrit er aan bijdragen?

Wij rijden de Pyreneeën Challenge uit!

Van 12 – 14 september vindt deze Pyreneeën Challenge plaats.
Een zeer indrukwekkend sponsorevenement waarin fietsend legendarische cols worden beklommen.
In 3 dagen gaan we de volgende bergen over :
Col de Tourmalet, Sol du Soulor, Col d’ Aubisque De Hautacam en de Col d’ Aspin.

Een dank je wel voor jullie aandacht en support voor de Ride4Kids stichting.

Namens Gerda Boon, Berni Larkin, Ada uit de Bosch en Gerrit van Asch.

Samen maken we kanker kansloos

tdr 18 logoKanker raakt ons allemaal. Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan kanker. Elk uur komen er meer dan 10 gevallen van kanker bij.

Therapie op maat

Ons doel is dat iedere kankerpatiënt een unieke behandeling op maat krijgt aan de hand van de meest recente wetenschappelijke resultaten. Daarbij wordt een directe brug geslagen tussen het onderzoek in het laboratorium en de behandeling van de patiënt.

Waarom therapie op maat

Lange tijd kregen alle patiënten met een bepaalde soort kanker dezelfde behandeling. Maar de genetische afwijkingen verschillen per persoon, daarom streven we ernaar dat elke patiënt een therapie krijgt die op zijn of haar situatie is afgestemd. Om dit te kunnen bereiken is veel onderzoek nodig.
Elke stap dichterbij de genezing van kanker is ontzettend belangrijk. Meefietsen met de Goede Doelen Molentocht betekent meehelpen de therapie op maat voor elke patiënt dichterbij te brengen. Door mee te fietsen steun je baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut : het grootste kankercentrum van Nederland.